Inför Gefle IF FF - Varbergs BoIS FC
Foto: Bildbyrån

Imorgon klockan 18:00 spelar Gefle IF en viktig match då Varberg gästar Gavlevallen. Vi tog ett snack med tränare Mjällby om hur laget har förberett sig och vad de tar med sig från senaste matchen mot IK Frej Täby.

Hur har ni förberett er inför matchen på lördag?
Framförallt har vi gått igenom matchen mot IK Frej. Vi ska gå in i matchen med en liknande matchplan och synsätt på hur vi agerar som lag och kollektiv.  Vi ska kriga för varandra och avsluta säsongen på bästa sätt efter en tung vårsäsong. Det börjar med att försöka ta tre viktiga poäng mot Varberg.

Var tar ni med er främst från matchen mot IK Frej?
Vi spelade väldigt kompakt och spelarna följde matchplanen. Vårt försvarsspel var därmed bättre över hela banan. Vi vill kunna bli lite friare i vårt spel men det är viktigt att vi fortsätter vara kompakta och inte bli för öppna för då kommer motståndarna kunna utnyttja det.

Läget i truppen?
Två stycken på skadelistan, det är Fitim Kastrati och Jesper Björkman som inte kommer till spel. Annars är det en full trupp där alla känner sig laddade inför matchen på lördag!

Matchen spelas lördagen den 30/6 klockan 18:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast via appen eller här på hemsidan, kom ihåg att det är billigare med förköp! Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram