Inför Gefle IF FF - Östers IF
2018-06-14

Hemmamatch på Gavlevallen och Östers IF kommer på besök. Lördag klockan 18:00 är det avspark. Huvudtränare Johan Mjällby är bortrest pga att dottern tar examen i USA, vilket var aviserat innan säsongen. Marcus Bengtsson kliver in som ansvarig och har svarat på några frågor om kommande match och lagets form.

Hur har ni laddat om efter Falkenberg?

Vi har laddat om med vila och återhämtning. Vi har även gått igenom matchen mot Falkenberg och sedan lagt den bakom oss för att fullt ut sikta på Öster.

Vad tar ni med er, trots resultatet?

Vi tar med oss första halvlek där vi gör många bra saker. Vi gnuggar på i 90 minuter trots motvind efter deras tredje mål.

Hur är läget i laget?

Vi har en bra känsla, men frågetecken på Jonas Lantto som fick en smäll mot huvud och nacke som fortfarande besvärar.

Matchen spelas 16/6 klockan 18:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast via appen eller här på hemsidan, kom ihåg att det är billigare med förköp! Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram