Inför Gefle IF FF - Örgryte IS

Dags för hemmamatch igen när Örgryte IS kommer på besök! Imorgon tisdag, klockan 19:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

En tuff match senast mot Helsingborg, vad kan ni trots allt ta med er?

– På deras ett-noll mål är tycker jag det är svårt att säga att vi gör någonting dåligt utan det är ett riktigt bra mål där vi tyvärr blir slagna. Två - noll är olycksamt där det är ett bra inlägg som tillslut blir självmål och en fast situation. Med tanke på förutsättningarna inför matchen och vad Helsingborg gjorde för transferfönster så är jag nöjd med arbetsinsatsen och vi jobbar stenhårt i 90 minuter även om vi såklart vill ta poäng i varje match.

Hur har träningsveckan sett ut?

– Det var längesen vi hade en längre sammanhängande träningsperiod då det varit tätt matchande ett tag. Det kändes tacksamt att få den tiden då vi kunnat träna på hela vårt spel, och även kunnat ha tyngre belastning på träningarna. Vi avslutade med en energifylld träning så det känns bra.

Läget i laget?

– Adam och Jesper är fortsatt avstängda, sen har Sebastian en liten känning annars är alla i gott slag!

Matchen spelas 4/9 klockan 19:00 hemma på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast här och om du är Gävle Energi kund och har deras app på telefonen, bjuder de på fri entré och fika! Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram