Inför Gefle IF FF - Norrby IF

Suprettan på Gavlevallen för match mot Norrby! Imorgon måndag, klockan 19:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Tung förlust senast och ett jobbigt läge nu, vad var känslan efter matchen?

– Det var oerhört tungt såklart. Dels spelmässigt och prestationsmässigt så gör vi en såpass bra match att vi ska åka hem med minst en poäng. Det kändes jobbigt att lämna Värnamo utan poäng. En tuff tuff förlust i en tuff match kan man säga.

Vad har ni pratat om inför matchen mot Norrby?

– Vi känner att vi måste få ner antalet målchanser mot oss och bli noggrannare i defensiven och speciellt i eget straffområde. Mycket handlar också om att orka och att våga tro på det vi gör. Prestationen är vi nöjda med rent spelmässigt och vi ska fortsätta spela vårt spel.

Läget i laget?

– Alla spelare är tillgängliga och vi tar ut truppen imorgon.

Matchen spelas 29/10 klockan 19:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast här eller via appen. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Live 2. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram