Inför Gefle IF FF - Landskrona BoIS

Hemmamatch igen och Landskrona BoIS gästar Gavlevallen! Imorgon måndag, klockan 19:00, är det avspark. Tränare Mjällby svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

En bra insats senast mot Athletic Eskilstuna, vad tar ni med er från matchen?

– Vi tar med oss att det var en bra prestation som utmynnade i en välförtjänt poäng. Vi visar en bra karaktär och moral som kommer tillbaka i matchen. Förhoppningsvis ger det självförtroende som låter oss bli bättre i det egna bollinnehavet som har varit bättre de två senaste matcherna.

Kort tid mellan matcherna nu, hur har träningarna sett ut inför Landskrona?

– Vi har haft ganska lugna träningar. Det finns spelare som haft mycket speltid och vissa som haft mindre så det gäller att periodisera träningarna och vara smart där. Nu har det inte handlat om någon egentlig belastning alls utan mer att förbereda sig för kommande match.

Hur är läget i laget?

– Ihor och Adam är det lite frågetecken kring och beslut kommer tas på måndag om de ska vara med eller inte. I övrigt är alla tillgängliga.

Matchen spelas 28/5 klockan 19:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast via appen eller här på hemsidan, kom ihåg att det är billigare med förköp! Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Fotboll. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram