Inför Gefle IF FF - IK Frej Täby

Superettan vänder mot Gavlevallen igen och IK Frej Täby kommer på besök! Imorgon söndag, klockan 15:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Hur har träningsveckan sett ut?

– Det har varit bra med extra vila efter resan ner till Landskrona så att vi kunnat återhämta oss. Under veckan har vi fokuserat framåt på matchen mot Frej och det har varit bra fart på träningarna under veckan.

Vad tar ni med er från Landskronamatchen?

– Att vi jobbar tillsammans och att anfallsspelet fungerar bra stundtals. Det vi vill är att vi i längre perioder under matchen kan göra det lika bra. Vi skapar nog med målchanser för att kunna göra fler mål vilket känns positivt.

Läget i laget?

– Alla är tillgängliga för att bli uttagna utom Kralj som är avstängd.

Matchen spelas 5/8 klockan 15:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast via hemsidan eller appen. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Sport. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram