Inför Gefle IF FF - IK Brage

IK Brage gästar Gavlevallen för omgång 19 i Superettan! Vi pratade med tränare Marcus Bengtsson om de senaste matcherna och lagets förberedelser.

Hur har träningsveckan varit?

– Det har varit bra fart och bra intensitet på träningarna. Jag tycker att det varit det de senaste två veckorna och grabbarna ser taggade ut och vi känner oss förberedda.

Ni har hunnit spela två matcher sen sist, kan du berätta lite om båda matcherna?

– Halmstadsmatchen är en helgjuten insats från oss där vi kommer ihop och kommer samman som lag. Vi gör precis det som vi kommit överens om och pratat om och då är vi tillräckligt skickliga för att ta poäng och den här gången fick vi alla tre poängen. Det var skönt att allt hårt arbete som spelarna och laget lägger ner ger frukt tillslut.

– Men med en ung trupp med unga spelare blir det lätt att man tar något steg tillbaka helt plötsligt och och den smällen kom mot Karlstad. Där känner ingen av oss att vi är nöjda med varken genomförande eller resultatet. Jag vill inte säga att det var ett bottennapp men vi kommer absolut inte upp i den nivå som krävs för att vinna fotbollsmatcher. Det är viktigt att de här unga killarna drar lärdom av en sådan erfarenhet, även om den är smärtsam. En hård läropeng som vi som lag tar med oss och vi jobbar hela tiden med vår egen utveckling.

Läget i laget?

– Vi kör en matchvärmning imorgon och då tas truppen ut, men alla är tillgängliga och har chansen.

Matchen spelas imorgon måndag, 20/8, klockan 19:00 hemma på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast här och kom ihåg att du som medlem i Gefle IF FF har fri entré. Ta med ditt medlemskort och visa upp det i  biljettluckan så hjälper personalen dig. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Live. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram