Inför Gefle IF FF - Helsingborgs IF

Hemmamatch på Gavlevallen och Helsingborgs IF kommer på besök! Imorgon tisdag, klockan 19:00, är det avspark. Tränare Mjällby svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Hur har ni laddat om efter Landskrona?

– Det handlar om att glömma en oacceptabel insats i andra halvlek. Vi har naturligtvis gått igenom matchen och tittat på vad som funkade och vad som inte funkade, det finns ju alltid båda sidor att ta med sig. Vi släpper för enkla baklängesmål och då är det väldigt svårt att vinna på Superettannivå.

Vad tar ni med er, trots resultatet?

– Framförallt så skapar vi ändå möjligheter till att göra mål, men får inte utdelning. Det var en prestation som överraskade mig för jag tycker att spelet sett klart ljusare ut de två senaste matcherna.

Hur är läget i laget?

– Ihor och Bergmark Wiberg är det frågetecken på, annars är alla friska och tillgängliga!

Matchen spelas 5/6 klockan 19:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast via appen eller här på hemsidan, kom ihåg att det är billigare med förköp! Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram