Inför Gefle IF FF - GUSK
2018-05-18

Dags för match hemma på Gavlevallen igen! Imorgon lördag, klockan 13:00, är det avspark mot GUSK. Tränare Niklas Spångberg har inför matchen svarat på några frågor om uppladdningen, matchen och läget i truppen. 

Grattis till avancemanget till den andra omgången i Svenska Cupen, hur känns det?

Tack, det känns bra! En match som kom bra i tiden då vi har en skadefri trupp vilket gjort att många spelare fått speltid denna vecka. Edsbyn bjöd på bra motstånd med sin tydliga spelidé men tycker att vi vann rättvist och vi ser nu fram emot att få spela omgång 2.

Vad tar ni med er från de senaste dagarnas matcher? (Rimbo och Edsbyn)

Från matchen mot Rimbo tycker jag att vi ska ta med det mentala, att efter en ledning i paus med 2-0 tappa till 2-2 och sedan vända matchen på nytt och vinna med 3-2  tyder på styrka som vi kan få användning av i fler matcher. I matchen mot Edsbyn fick vi träna på att äga boll inom laget och det kommer bli viktigt på lördag mot GUSK.

Vad vill du se från laget mot GUSK, är det något extra ni har tryckt på inför matchen?

Att vi kommer fyllda med energi och att vi fullföljer den matchplan vi bestämt. Vi ska fortsätta jobba med vårat eget spel och vara mer noggranna i allt vi gör.

Vad vet ni om GUSK?

Vi såg dem spela mot Gustavs senast och det är ett spelande lag med många bra fotbollsspelare. Tycker dem är ett bättre lag än tabellplaceringen visar så vi måste göra en bra match för att vinna.

Läget i truppen?

Elin Bälin avstod matchen mot Edsbyn av säkerhetsskäl pga sin ljumske men annars är truppen friska och spelsugna.

Matchen spelas imorgon lördag kl. 13:00 hemma på Gavlevallen, kan du inte vara på plats liverapporteras matchen på Gefle IF:s Instagram, hoppas vi ses!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram