Inför Gefle IF FF - GAIS
2018-10-07

Enkronasmatch när GAIS besöker Gavlevallen! Imorgon måndag, klockan 19:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Återigen en poäng, hur är känslan inför matchen mot GAIS?

– Känslan är god, vi har lyckats hitta lite stabilitet i laget och i våra prestationer. Vi har gjort några matcher som har varit okej både spel- och resultatmässigt och det känns bra. Nu har vi en nivå vi kan utgå ifrån och som vi vet att vi kan hålla.

Något ni måste göra bättre?

– Tar man  matchen mot Öster så tycker jag att vi skapar tillfällen för att göra mål men vi får inte till det i avsluten riktigt. Spelmönstret funkade och jag känner att vi kom till många lägen, men vi måste bli effektivare i avsluten. Vi ska fortsätta ta oss till lägen och även sätta dit dem nu.

Läget i laget?

– Gussman är fortsatt otillgänglig och Sandlund tränar för fullt igen men är inte i matchform.

Matchen spelas 8/10 klockan 19:00 på Gavlevallen. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Mer om vad som händer på arenan under matchen hittar ni här Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram