Inför Gefle IF FF - Falkenbergs FF

Superettan fortsätter och det är match på hemmaplan igen! Falkenbergs FF kommer på besök och imorgon söndag, klockan 15:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Ett väldigt snopet slut på förra matchen, vad pratade ni om efter matchen?

– Vi är nöjda med hur vi tar oss an matchen försvarsmässigt. Vi håller nollan i nittio minuter och det krävs en felträff som ställer backlinjen för att de ska få hål på oss på övertid. Det är självklart surt när vi jobbat så hårt att vi inte fick med oss en poäng. Vi känner också att vi inte skapar tillräckligt med målchanser för att vi ska var nöjda med anfallsspelet, där har vi mer att hämta.

Hur har träningsveckan sett ut?

– Vi har fått en längre sammanhängande period igen där vi jobbat på just anfallsspelet men även försvarsspelet såklart. Pressen ligger hos Falkenberg och vi ska kunna känna oss avslappnade trots det tuffa läget. De senaste matcherna har det krävts en straff och en felträff för att motståndarna ska få hål på oss och det ska vi bygga vidare på.

Läget i laget?

– Gussman och Sandlund är det frågetecken kring, annars är alla tillgängliga!

Matchen spelas 16/9 klockan 15:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast här och kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Fotboll. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram