Inför Gefle IF FF - Bollstanäs SK
2018-05-04

Imorgon lördag är det dags för något som kallats bli en tidig seriefinal när tabellettan Bollstanäs SK möter tabelltvåan Gefle IF FF på Gavlevallen kl. 14:00. Inför matchen har Gefles tränare Tomas Axlund svarat på några frågor om veckan som varit, matchbilden och lagets form.

Tomas, hur har veckan sett ut?

Vi vilade två dagar efter matchen mot Enköping och därefter har vi tränat 4 pass varav ett fys. Vi har haft bra träningar där syftet varit att komma väl förberedda inför lördagens match mot Bollstanäs.

Vad tror du om matchbilden?

Med tanke på Bollstanäs tabellplaceringar de senaste åren så förväntar vi oss ett starkt motstånd som säkert vill ha mycket boll. Vi tycker oss ha en bra bild av Bollstanäs färdigheter som lag och vi har en tydlig matchplan. Vi vet om att vi är starka på vår hemmaplan och vår målsättning är att försöka spela vårt egna spel där hemmapubliken känner igen oss.

Läget i truppen?

Lee Winroth är sjuk och kommer inte till spel, i övrigt har alla sett pigga ut på träningarna och vi tar ut veckans bäst förberedda spelare.

Hur slutar matchen?

Vi har gjort allt för att förbereda oss på bästa sätt och har positiva förväntningar på lördagens prestation…

Matchen spelas imorgon lördag den 5 maj kl. 14:00 hemma på Gavlevallen och du är varmt välkommen att se denna spännande match, hoppas vi ses!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram