Inför Gefle IF FF - Bälinge IF
2018-04-20

Imorgon lördag är det dags för hemmapremiär i damernas division 1 Norra Svealand när Bälinge IF gästar Gavlevallen kl. 14.00. Inför matchen har Gefles tränare Tomas Axlund svarat på ett par frågor om matchbilden, motståndet och lagets form.

Tomas, 3 poäng i premiären, hur viktigt är det med en bra start?

Vi är glada åt de tre poängen i inledningen och som nykomling tar vi ingenting för givet. Av den anledningen känns det bra att börja med en seger och vi ser på truppen att den satt skönt.

Vad har fokus legat på denna vecka inför matchen mot Bälinge?

Vi har utvärderat matchen mot Avesta och sedan har allt fokus legat på att förbereda laget inför hemmapremiären. Vi har gett spelarna vår bild av motståndet, men det största fokuset lägger vi på vårt eget spel.

Vad kan vi förvänta oss för spel av Gefle?

Nu är vi hemma på Gavlevallen och där vill vi alltid ha kontroll oavsett motstånd. Vi vill visa upp ett Gefle som är offensiva i tanke och handling och vi hoppas kunna bjuda på en bra prestation.

Läget i truppen?

Spelarna har tagit seriepremiären på ett bra sätt och veckans träningar har sett bra ut. Alla är tillgängliga för spel och sista träningen får utvisa vilka som finns med i lördagens trupp.

Matchen spelas imorgon lördag 21 april kl. 14.00 hemma på Gavlevallen, entré 50 kr. Hoppas vi ses! Matchen kommer som vanligt att liverapporteras på Gefle IF:s Instagram!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram