Inför Athletic Eskilstuna - Gefle IF FF

Vi kämpar vidare och skutan styrs mot Eskilstuna! Imorgon torsdag, klockan 19:00, är det avspark mot Athletic Eskilstuna. Tränare Mjällby svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Hur är känslan inför mötet med Athletic?

– Vi är ju självklart lite besvikna över poängskörden även om prestationen senast i mina ögon var klart godkänd. Tyvärr går vi återigen tomhänta från match vilket naturligtvis retar oss. Det är en fin utmaning för oss som väntar i Eskilstuna, vi möter ju i mina ögon Superettans kanske mest kompletta lag. Dem har fart, kraft och väldigt stor bollskicklighet så att det blir något att bita i!

Match bara fyra dagar efter, tänker man redan nu på rotering i truppen när det blir så kort inpå?

– Nej inte direkt, den kan ju ibland ske naturligt med avseende på prestationer och taktik inför matcherna till exempel. Det kan finnas behov av rotering när det är kort mellan matcherna men spelarna klarar av det om det inte blir väldigt mycket matcher under kort tid.

Hur är läget i laget, är Törnros okej?

– Tack och lov så är Erik okej, han fick ju en smäll mot Jönköping på samma fotled som han haft problem med men han är fit for fight! Alla andra är tillgängliga utom Ljungberg som är avstängd.

Matchen spelas 24/5 klockan 19:00 på Tunavallen. Carrickläktaren ordnar supporterresa ner, mer info om den hittar du här. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Live. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram