Inför Gefle IF FF - Athletic Eskilstuna

Sista matchen för säsongen spelas hemma mot Athletic Eskilstuna! Imorgon lördag, klockan 16:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

En riktigt tung förlust senast med tråkiga konsekvenser, kan du sammanfatta känslorna kring matchen?

– Det var och är oerhört jobbigt såklart. Vi har vetat om att möjligheten att vara kvar har funnits men när det blir såhär definitivt så blir det väldigt jobbigt. Det är klart att det påverkat oss mycket och det känns fortfarande. Jag tror att det är extra jobbigt för att vi kände att vi ändå var i ganska gott slag en längre period men ändå räckte det inte. Det har varit en oerhört jobbig vecka och det var väldigt tungt efter matchen.

Vad har ni pratat om inför matchen mot Eskilstuna?

– För oss handlar det på ett sätt om att skaka av oss det som har varit och göra allt vi kan för att göra en så bra prestation som möjligt. Vi måste någonstans spela för oss själva och vår egen stolthet, att ha det som drivkraft och avsluta säsongen så bra som det går helt enkelt. AFC har ju egentligen ingeting att spela för och vi vill avsluta på bästa sätt.

Läget i laget, avstängningar eller skador?

– Florén är otillgänglig, alla andra är tillgängliga och truppen tas ut imorgon.

Matchen spelas 10/11 klockan 16:00 på Gavlevallen. Biljetter köper du enklast här eller i appen, och kom ihåg att barn under femton år går in gratis! Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Play. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram