Inför Gefle IF - Edsbyns IF FF
2017-09-08

Imorgon lördag tar damerna emot Edsbyns IF FF hemma på Gavlevallen kl. 16:00, en match som vid vinst genererar i serieseger. Inför matchen pratade vi med Gefles tränare Tomas Axlund. 

Tomas, hur har veckan sett ut? 

Efter matchen i söndags mot Stensätra startade vi veckan med ett morgonpass på måndagen, fortsatte med ett fyspass på tisdagen och sedan har vi haft tre fokuserade fotbollspass onsdag, torsdag och idag fredag.

Imorgon har ni chans att avgöra serien, hur känns det?

Det känns självklart bra att vi skapat oss dem förutsättningarna men det är ingenting vi tänker på nu utan imorgon handlar det om att göra en bra prestation mot Edsbyn. Skulle vi börja tänka på firande och annat är det lätt att tappa fokus så vi kommer att göra en fullt fokuserad insats imorgon.

Vad kan vi förvänta oss för spel av Gefle?

Vi vill fortsätta att vara det bollförande laget med ett högt försvarsspel och vi kommer att sätta press på Edsbyn. Vi är i god form och har en hög konkurrens i truppen så vi ser verkligen fram emot matchen imorgon.

Läget i truppen?

Läget i truppen är jättebra och det är knallhårt om platserna, Felicia Sandin och Emma Måhlén är sedan tidigare skadad och kommer inte att finnas med i truppen,  i övrigt slåss alla spelare om en startplats.

Vill du uppleva serieavgörandet? Matchen startar 16:00 imorgon lördag 9/9 hemma på Gavlevallen. Kan du inte vara på plats kan du följa matchen på Gefle IF:s Instagram. 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram