Inför Gefle IF - Bollstanäs SK
2019-09-21

Imorgon söndag 22 september är det dags för hemmamatch för våra damer. Bollstanäs kommer på besök och avspark är 14.00 på Gavlevallen.

GIF-redaktionen fick en pratstund med huvudtränare Tomas Axlund inför matchen.

Hej Tomas! Hur ser du på förra matchen och hur går tankarna inför morgondagen?

  • Matchen mot BK 30 var en besvikelse, och vi är inte alls nöjda med den matchen. De får ett tidigt mål och därmed det övertag och energi som vi behövt den lördagen. Så här i höstavslutningen har vi inte råd att gräva ner oss för en enskild match och vi har lämnat den matchen bakom oss. Två matcher återstår och det gäller nu att i första hand fokuserade på söndagens match mot BSK och sedan ha en bra vecka inför avslutningen mot Gustafs på bortaplan. Vi har en bra känsla inför avslutningen, där viktiga matcher varje helg blivit ngt av en vana och det är i sig väldigt utvecklande för vår unga trupp.

Vad säger du om motståndarna?

  • Bollstanäs är numera serieledare och vi vet att det är ett mkt offensivt och spelande lag. Vi kommer att behöva få ned farten på dem för att få möjlighet till egna omställningar och det kommer vi lägga vår energi på under söndagen.

Läget i laget?

  • Klara Spångberg är sjuk och Ebba Gavlén och Wilma Johansson vilar pga sina skador. Vi ser positivt på avslutningen av serien och kommer att kräma ur allt vi har dessa sista två veckor av säsongen 2019.

Foto: Nils Westberg Löfgren

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram