Inför Falkenbergs FF - Gefle IF FF

Bortamatch mot, i skrivande stund, serieledarna Falkenbergs FF! Imorgon söndag, klockan 15:00, är det avspark. Tränare Mjällby svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Serieledarna på bortaplan, hur är känslan inför matchen efter den fina insatsen mot Helsingborg?

– Första halvlek var nog säsongens bästa sen var det relativt bra fortsatt under matchen. Dem får energi av sitt mål och vi blir lite trötta i slutet av matchen. En bra insats av spelarna och det enda smolket i bägaren var väl att vi släpper in ett mål på en fast situation som vi vet ska komma. Annars var det en som sagt en väldigt bra insats och en reaktion på den oacceptabla andra halvleken mot Landskrona.

Vad har ni pratat om efter matchen mot Helsingborg, vad tar ni med er till Falkenberg?

– Det var mycket som var bra mot Helsingborg. Framför allt att vi var mer kompakta och svårare att spela igenom. Vi hade ett anfallsspel som det var fart i och kunde hitta ytor som vi vågade utnyttja. Vi vet om att vi har en härlig utmaning att möta serieledarna som är ett väldigt bra lag. Falkenberg är sammanspelade och har ett moget lag som inte haft så mycket omsättning på spelare. Dem är väldigt trygga i sin matchplan och farliga i anfallsspelet. Det går fort när dem anfaller och vi måste se upp när dem har många spelare som är skickliga i omställningsspelet.

Hur är läget i laget?

– Adam och Ihor är friska, det enda bortfallet är egentligen Stefan Zarkovic, annars är alla friska.

Matchen spelas 10/6 klockan 15:00 på Falcon Alkoholfri Arena. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram