Inför Falkenbergs FF - Gefle IF
2017-09-01
170518 Gefles mŒlvakt Viktor Frodig med en rŠddning samtidigt som Martin Rauschenberg Brorsen undviker en kollison under fotbollsmatchen i Superettan mellan Gefle och …ster den 18 maj 2017 i GŠvle. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN / kod JL / 135827

Gefle gästar Falkenbergs FF för omgång 22 av Superettan. Vi pratade med tränare Poya Asbaghi om hur man laddar om efter vinsten mot Åtvidaberg.

Efter den intensiva matchen mot Åtvidaberg har ni nu haft fyra dagar att ladda inför matchen mot Falkenberg, hur har ni förberett er?

Vi har återhämtat oss bra efter matchen, mer fart på de som inte spelade 90 minuter mot Åtvidaberg. Vi har fokuserat mer på taktisk träning de sista tillfällena innan mötet med Falkenberg.

Ni har ett antal spelare avstängda, hur hanterar ni det?

Vi hanterar det som vi gjort tidigare, vi har en bra trupp och precis som innan när vi drabbats av avstängningar eller skador får andra chansen att kliva fram. Jag är helt övertygad om att de som får chansen på lördag kommer att ta den.

Läget i truppen?

Bra, vi kommer från en bra prestation mot Åtvidaberg och har en tuff utmaning mot Falkenberg, men jag tror att vi kommer ge oss själva en bra chans att vinna.

https://www.replica-magic.com

Matchen spelas lördag 2/9 klockan 18.00 på Falcon Alkoholfri Arena. Kan ni inte vara på plats och stötta Gefle IF sänds den på C More Sport och liveuppdateras som vanligt på vår Twitter och genom appen Gefle IF Live. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram