Inför Enköpings SK - Gefle IF FF
2018-04-27
Det är dags för omgång tre i damernas division 1 Norra Svealand när Gefle IF imorgon åker ner till Enköping för att möta Enköpings SK på Korsängen kl. 15:00. Inför matchen har Gefles tränare Niklas Spångberg svarat på några frågor om motståndet, matchbilden och lagets form.
 
Niklas, hur har det sett ut i veckan som gått?
Träningarna har sett jättebra ut, vi har en starkt och bred trupp där alla är spelsugna. Vi har dels tränat individuellt men också i lagdelar, både offensivt och defensivt.  
 
Vad vet ni om motståndet?
Vi har sett Enköping och skapat oss en bild av dem och deras spel men det kan ju ha förändrats och i en sådan situation känner vi oss så pass trygga i vårt spel att vi isåfall skulle hantera det på ett bra sätt.
Vad kan vi förvänta oss för matchbild?
Jag tror matchinledningen kommer att bli ett ställningskrig men att det blir ett mer öppet spel i andra halvlek. Vi vet att vi är ett konditionsstarkt lag så vi kommer att vara påkopplade och köra för fullt redan från start och åker ner till Enköping för att vinna matchen.  
 
Läget i truppen?
Med 19 + 3 i truppen kommer det nästan alltid att vara någon med en skavank och såhär i omgång tre kommer vi inte att göra någon chansning med en sådan spelare. Utan fullt friska spelare kommer att åka med ner till Enköping imorgon.  
 
Matchen spelas imorgon lördag på Korsängen i Enköping kl. 15:00, kan du inte vara på plats kommer matchen som vanligt att liverapporteras på Gefle IF:s Instagram. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram