Inför Brommapojkarna - Gefle IF
2020-07-18

Hej Micke! 0-2 förlust mot Vasalund som var en tuff match på förhand. Vad är din analys av matchen? 

- Jag tycker sett över 90 minuter att det är en jämn match. Jag tycker att vi har de första 30 minuterna men Vasalund har även sina perioder i första halvlek, men överlag så var det som sagt en jämn match. Tyvärr så är det våra egna misstag som avgör matchen då vi har ett eget inkast vid ett av målet men där vi inte har rätt positioner. Vasalund har väldigt bra avslutare. Dom fick sedan en straff som jag inte tänkte kommentera.

Nu är det match mot Brommapojkarna. Tankar och förväntning kring denna match?

- Detta är den på förhand svåraste matchen på bortaplan i år tycker jag. Brommapojkarna är ett riktigt bra lag och ett lag som vill styra matcher med eget bollinnehav, så det blir en match i matchen då vi också vill äga bollen. 

Vad behöver ni göra för att kunna skrälla mot Brommapojkarna?

- Mentalt så ska vi ha en tro på att vi kan vinna, men vi måste givetvis komma upp på en maxprestation och vara noga med detaljerna för att lyckas.

Hur har träningsveckan sett ut annars? 

- Vi har haft en bra vecka med bra diskussioner om vad vi behöver jobba vidare med och vi går in med en positiv känsla inför match igen!

Truppstatus?

- Isac Lidberg och Nils Eriksson är ej spelbara.

 

Matchen mellan Brommapojkarna och Gefle IF spelas på Grimsta IP, söndag 19 juli kl 17.00

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram