Inför Bele Barkarby FF - Gefle IF FF
2018-06-15

Det är dags för vårens näst sista bortamatch i damernas division 1 norra Svealand när Gefle under morgondagen åker till Veddestavallen för att klockan 14:00 möta Bele Barkarby. Inför matchen har Gefles tränare Niklas Spångberg svarat på några frågor. 

Vad tycker du om lottningen i Svenska Cupen, där ni ställs mot IK Uppsala?

Vi hade som mål i cupen att gå så långt att vi fick möta ett elitlag och nu blev det redan i omgång 2. Det skall bli kul att mäta våra krafter med ett elitettanlag och extra roligt för vår publik att få se ett bra lag. Vi har allt att vinna i den matchen och kommer att förbereda oss väl.

Hur har veckan sett ut?

De som inte spelade med u-laget i tisdags fick en extra dags vila. Träning på konstgräs i onsdags och sedan två grästräningar torsdag och fredag. Vi fortsätter jobba med vår spelidé och finslipar på vissa detaljer som blir viktiga mot Bele.

Vad tar ni med er från vinsten mot Selånger?

Att vi klarar av att hantera jämna matcher och att det räcker att ett avgörande kommer inom 90 minuter. Vi måste fortsätta göra mer av det som vi gör bra under länge perioder i matcherna.

Vad kan vi förvänta oss för matchbild mot Bele Barkarby?

Ett starkt hemmalag som har en tydlig spelidé hur de vill anfalla. Vi måste vara fokuserade och spela på topp denna match för att få med oss poängen till Gävle. Vi har en tydlig bild av hur vi vill spela och förhoppningen är att vi utför den till 100%. På förhand tippar jag att det blir en tät match och inte helt uteslutet att det avgörs på en fast situation.

Läget i truppen?

Inga skador i truppen så alla är uttagningsbara. Inför denna match är det extra svårt att ta ut en startelva då många har gjort det bra under veckan.

Matchen spelas på Veddestavallen klockan 14:00 imorgon lördag, hoppas vi ses där!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram