Inför Åtvidabergs FF - Gefle IF
2017-08-26
170722 Gefle samlade innan fotbollsmatchen i Superettan mellan Varberg och Gefle den 22 juli 2017 i Varberg. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN / Cop 89

Gefle gästar Åtvidabergs FF på Kopparvallen på måndag kväll. Vi tog ett snack med tränare Poya Ashbagi om hur laget laddat om från Svenska Cupen och hur de vill spela mot Åtvidabergs FF.

Viktig match mot Åtvidabergs FF på bortaplan, har ni hunnit ladda om från cupmatchen i torsdags?

Jadå, det blev ju lite mer minuter på vissa spelare än det var tänkt men vi har återhämtat oss bra och har fokus på en tuff bortamatch mot Åtvidaberg.

Spelet mot Trelleborgs FF såg bra ut trots en snöplig förlust, vad tar ni med er till den här matchen?

Många saker var som sagt bra, det gäller att vi inte slappnar av inom dom delarna samtidigt som vi självklart vill utveckla andra delar. Vi vill bli tyngre utanför motståndarnas box och mer noggranna i vår egen. Det kommer att krävas mot Åtvidaberg som har ett starkt försvar.

Läget i truppen?

Bra, alla mår bra och är tillgängliga förutom Gussman. Hjelte har varit lite krasslig men mår bättre nu, överlag en bra status i truppen.

Matchen startar 19.00 måndag 28/8, har du inte möjlighet att stötta Gefle på plats sänds den i C More Live. Du kan självklart också följa liveuppdatering från matchen via vår twitter eller genom appen Gefle IF Live.

Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram