Herr: Gefle IF - Täby FK, anmälan för säsongskortsinnehavare, spelare och ledare i Gefle IF
2021-06-07

Till herrarnas nästa hemmamatch mot Täby FK öppnar vi återigen upp Gavlevallen för 500 besökare. I första hand har du som säsongskortsinnehavare, spelare och ledare i föreningen option på dessa platser.

Anmäl dig här

Är länken öppen finns det platser kvar.

På torsdag 10/6 kl 12.00 säljer vi eventuella kvarvarande biljetter via förköp. Mer information om detta kommer på torsdag om vi har biljetter kvar. Ingen försäljning av biljetter kommer att finnas på arenan på matchdag.

Restaurangen

För dig som är sugen på mat och fotboll är du varmt välkommen att boka din plats i restaurangen. Fotboll, middag inkl alkoholfri dryck kostar 400 kr.

Bokningsrutiner för restaurangen:

  • Matbeställningar sker till marknad@geflefotboll.com senast torsdag 10/6 kl 12.00.
    (Vänligen, observera att bokningen är bindande)
  • I anmälan, uppge företagsnamn, kontaktperson, antal gäster och eventuell specialkost.
  • Restaurangen öppnar 1,5 timme före matchstart, vi ser gärna att ni är på plats då så ni hinner äta innan matchen startar.

Arenan

Vi kommer att ha tre entréer öppna, se karta nedan. Insläppen öppnar 1 timme före matchstart.

Det finns fyra kiosker öppna för att så många som möjligt ska kunna inhandla förtäring utan att det blir köer och trängsel, se karta nedan.

Sittplatserna kommer att vara på långsidorna, vi har spärrat av läktarna så det endast finns tillgång till platser som är på kravställt avstånd från närmsta granne. Det kommer finnas läktarvärdar på plats som hjälper er så att alla sitter på en korrekt anvisad sittplats, max två personer i samma sällskap.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram