Hanna Sundin förlänger sitt kontrakt med Gefle IF Fotboll!
2020-11-12

Hur ser du på föregående säsong?

⁃    Föregående säsong började lite knackigt. Både för min egen del och lagets. Jag fick inte så mycket speltid pga. en del frånvaro i perioder, med skola och jobb som krockade med träningar bland annat. Däremot presterade vi bra resterande halva av serien och fick många resultat med oss, vilket gjorde att vi tillslut säkrade kontraktet. En säsong med både ris och ros med andra ord, som vi lärde oss mycket av och som vi kommer ta med oss till nästa säsong.

Varför valde du att skriva på för Gefle en säsong till?

⁃    Jag valde att signa med Gefle ett år till för att jag trivs i laget och jag vet att det är en förening som jag kommer fortsätta utvecklas i. Gefle har riktigt bra träningsmöjligheter och jag är tacksam att vi har de förutsättningarna i föreningen. Jag är förväntansfull och spänd och se vad vi kan bygga vidare på till denna säsong.

Vad är dina tankar inför kommande säsong?

⁃    Vi avslutade denna säsong bra, vilket kommer vara något som vi tar med oss till försäsongsträningen inför nästa säsong, att bygga vidare på. Det är tidigt att säga men jag har en bra känsla inför kommande säsong och ser fram emot en ny säsong med Gefle, med många bra träningstillfällen och matcher så småningom.

David Färnströms ord om Sundin:

⁃    Hanna är en duktig målvakt med en hög lägstanivå. Hon visade klass och en jämnhet under hösten då hon fick chansen mot Täby för första gången från start och släppte aldrig förstaplatsen efter det. Hon bjuder på härliga skratt i omklädningsrummet och är en stor vinnarskalle när det är läge för match.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram