Häng med till Dalkurd borta

Kom och stötta Gefle IF i Borlänge! Här kommer information från Sky Blues om olika alternativ att ta sig dit.

Lördagen den 29 april möter vi Dalkurd i Borlänge. Det är en kort resa och matchen spelas alltså på en lördag. Vi hoppas att många tar chansen och väljer Domnarsvallens bortasektion istället för tv-soffan. Inga ursäkter, du ska med!

Hur ta sig dit?
Ett utmärkt alternativ är att anmäla sig till Sky Blues arrangerade bussresa. Bussen avgår från Gävle C (Hamntorget) kl. 13.00 och är framme i god tid före avspark kl. 16.00. När bussen har nått Borlänge kan du välja om du vill följa med bussen direkt till arenan eller om du vill bli avsläppt och värma upp med andra GIF:are på en pub i närheten.

Resan kostar 200 kr för Sky Blues-medlemmar och 300 kr för icke medlemmar (då ingår medlemskap). Du betalar på bussen med kontanter eller Swish. Matchbiljett medföljer inte, utan köps vid arenan eller – rekommenderas – via Dalkurds webbplats. Du bokar plats i bussen snabbt och smidigt via detta webbformulär: https://simplesignup.se/private_event/94820/a0b7a05447

Vänta inte, utan anmäl dig så snart du bara kan!
Ett antal GIF:are planerar även att åka tåg och har redan bokat biljetter. Tåg är förstås också ett alternativ, men se då till att boka biljett så snart som möjligt eftersom priserna ständigt stiger.
Gå in på sj.se och boka plats på 10.24-tåget från Gävle med returresa från Borlänge klockan 20.12 (Tåg i Bergslagen).
Oavsett färdmedel hoppas vi att många hänger med till Borlänge och skapar en härlig himmelsblå atmosfär på plats. Tillsammans gör vi lördagen den 29 april till vår dag. Det är vi som är Gefle IF.

Vid frågor eller funderingar, vänd dig till infoskyblues@gmail.com

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram