Ha er avslutning på Gavlevallen!

Söndag den 2 oktober klockan 15.00 tar vi emot Elfsborgs IF i den spännande avslutningen av allsvenskan. Vi vill fylla Gavlevallen för att stötta A-laget i kampen om allsvensk överlevnad & varje poäng är viktig!

Därför bjuder vi nu in alla ungdomsföreningar i Gästrikland & Hälsingland till att ha sin avslutning hos oss på Gavlevallen.

Vi bjuder på biljetterna för samtliga ledare & spelare som önskar att komma och erbjuder varje lag att köpa tacotallrik för 80 kr inkl läsk per person. Önskar Ni fylla på med föräldrar är de varmt välkomna och hela paketet kostar dem endast 100 kr för biljett samt 80 kr för taco.

Ni kommer att sitta tillsammans med alla andra fotbollungdomar och dessutom kommer vi att ha olika fotbollsaktiviteter utanför  Er läktarsektion.

Bursa Diş Kliniği

Anmäl Ert lag redan idag genom att kontakta Pernilla Olsson på pernilla.olsson@geflefotboll.com.

Skulle den 2 oktober passa dåligt för Ert lag, kontakta då Gefle IF på info@geflefotboll.com så kommer vi på en alternativ lösning tillsammans! Dessutom vet Ni ju sedan tidigare att vi innan varje match går en marsch från Sätravallen upp till Gavlevallen & alla barn & ungdomar som deltar får varsin biljett.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram