Great Earth förlänger engagemanget

Great Earth förlänger engagemanget med Gefle IF och kommer även under säsongen 2023 se till att alla flickor och kvinnor i Gefle IF har fria mensskydd. 

– För oss på Great Earth var det en självklarhet att gå in i det här samarbetet med Gefle IF. Det går helt i linje med vår filosofi ”Good Life – Great Earth” som genomsyrar allt vi gör. Vi tycker att gratis mensskydd borde vara en självklarhet för alla, det är en jämställdhetsfråga. Vi är stolta över att kunna ge alla Gefles spelare den här möjligheten och det är en del av vårt långsiktiga arbete med att stötta kvinnohälsa, säger Sanna Malmström, försäljningschef på Great Earth.

Gefle IF-s klubbchef Daniel Kraft förklarar vidare varför man väljer att samarbeta med just Great Earth.

– Great Earth vill precis som vi bidra till ett mer hållbart och jämlikt samhälle. Därför passar de utmärkt som partner till oss i Gefle IF. Detta bidrar till att vi får en mer jämlik förening där man oavsett kön har samma förutsättningar att utöva idrotten man älskar, säger Kraft.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram