Gomorron Reklambyrå ny media- och kommunikationspartner till Gefle IF Fotboll
2020-03-09

Gomorron Reklambyrå ny media- och kommunikationspartner till Gefle IF Fotboll

Vi kan med glädje presentera Gomorron Reklambyrå som vår nya media- och kommunikationspartner, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF Fotboll.
– Vi får in en kompetent kommunikationsbyrå som kommer att hjälpa oss med ett helhetsgrepp kring kommunikation och mediarelationer. Förutom rådgivande stöttning kommer Gomorron i partnerskapet stå till förfogande vad gäller produktionsresurser och vi tror att detta avtal kommer att spetsa vår kommunikation ytterligare. Vi spetsar till kompetensen i föreningen vilket kommer märkas inte minst i våra sociala kanaler.
Detta skapar ett mervärde för våra intressenter och kommer på sikt utveckla vårt varumärke, avslutar Sebastian Zettergren.

– För oss på Gomorron känns det bra att kunna gå in och stötta Gefle IF Fotboll i deras ambitioner att ha elitlag på både dam- och herrsidan. Men minst lika viktigt för vårt engagemang är deras arbete inom ramen för #ettbättregefle. Gefle IF Fotboll gör väldigt mycket bra för att öka integrationen och minska utanförskapet bland unga i Gefle. Det har imponerat på oss i samtalen inför vårt samarbete och det vill vi hjälpa till att lyfta fram, säger Susanne Fridolfsson, vd på Gomorron reklambyrå.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram