Genrep! Gefle IF - Ytterhogdal lördag 30 mars kl 13.00
2019-03-29

Dags för genrep för Gefle IFs herrar! Imorgon lördag 30 mars kl 13.00 mot Ytterhogdal.

Plats: Gavlevallen
Matchstart
: 13.00 (insläpp från kl 12.30 via VIP-entrén.)
Inträde: valfritt belopp (swish, kontant)
Övrigt: På plats kan ni köpa säsongskort, souvenirer och fika!

Säsongskortsinnehavare och supportersponsorer kan hämta sina biljetter vid entrén.

Köp säsongskort, en bra affär för dig och bästa sättet att stötta laget. Information hur du går tillväga här: https://gefleiffotboll.se/biljetter/

 

Markus Löf fick en pratstund med huvudtränare Marcus Bengtsson inför matchen.

Hej Marcus! Hur skulle du analysera senaste matchen mot Team TG? Vad tar ni med er från den matchen?

  • Vi känner att vi lyckades ta tag i matchbilden tidigt och får arbeta framåtlutat i långa perioder. Vi är kompakta i båda riktningarna under matchens alla minutrar. I anfallsspelet så visade vi upp flera alternativ för att ta oss till sista tredjedelen. Vi kunde använda oss av tidiga djupledshot samt att vi fick arbeta mot samlat försvar. Vi visar även upp beslutsamhet och koncentration i försvarsarbetet. Vi tar med oss att vi håller nollan och att vi släpper till väldigt få avslut och att vi känns förberedda fysiskt.

 

Vad behöver ni förbättra fram till premiären?

  • Vi kommer att behöva förbättras dag för dag oavsett om det är inför premiären, morgondagen eller omgång 26. Vi kan fortsatt öka antalet genombrott framåt och bli än mer konkreta kring fasta situationer. Det gäller även att inte tappa bort fokus på försvarsspelet, laget och individens arbetsinsats.

 

Tankar inför genrepet mot Ytterhogdal?

  • Ytterhogdal är ett lag som länge var med i racet för kval till div 1 tillsammans med Hudiksvall förra året samt uppflyttade Boden. Det brukar alltid finnas hög individuell kvalitet i laget så vi förväntar oss en tuff uppgift.

 

Vad känner du är extra viktigt i denna match?

  • Precis som i tidigare matcher så önskar vi se att vi tar med oss lärdomar från träningar och matcher och får det översatt i matchen. Vi vill fortsätta att upprepa goda prestationer och skapa nya positiva bilder att ta med oss inför framtiden.

 

Hur är moralen i laget just nu?

  • Som alla tidigare veckor så är jag imponerad av spelarnas förmåga att vilja ge allt under träning och match. I takt med att relationerna stärks på plan och utanför så ökar förståelsen för varandra på plan.

 

Kommer någon provspelare finnas med?

  • Eventuell en spelare.

 

Någon spelare som missar matchen?

  • Amadou Kalabane är fortsatt borta på grund av pappersexercis. Linus Mattsson får ledigt efter 4 intensiva dagar på Bosön tillsammans med P03 landslaget.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram