#GEFLERAFFÄRER - Länsförsäkringar Gävleborg

Under juli månad kommer vi att presentera en rad olika företag i Gefle IF Fotbolls affärsnätverk #GEFLERAFFÄRER. Syftet är att uppmärksamma våra nätverkspartners samt att skapa nya affärer för både våra partners och Gefle IF Fotboll. Näst på tur är Länsförsäkringar Gävleborg.

Länsförsäkringar Gävleborg har varit Gefle IF FF:s samarbetspartners under många år. Företaget är huvudpartner till både dam- och herrlaget och har en betydande roll i att möjliggöra GIF:s arbete med de olika samhällsengagemangen som går under samlingsnamnet "Ett Bättre Gefle". Läs mer om LF Gävleborg här.

Vi ställde 3 frågor till Ann-Sofie Wesslén-Weiler, hållbarhetsansvarig LF Gävleborg:

Berätta om er verksamhet?
Vi är ett lokalt bank och försäkringsbolag som ägs av våra kunder. Vår idé är att skapa trygghet för människor och företag som lever och verkar här - i Hälsingland och Gästrikland.

Varför sponsrar ni Gefle IF Fotboll?
Vi vet att idrott får människor att komma närmare varandra och ger barn och unga en plats att utvecklas i både kropp och sinne. Därför är det självklart för oss att stödja GIFs verksamhet.

Vilket är ditt bästa GIF-minne?
Vi är glada att vi har flera före detta GIF-spelare som anställda här hos oss, och när vi pratar om ett bästa GIF-minne så har vi lämnat frågan till Andreas Revahl:
-För mig är det solklart, enkelt. Det var när vi gick upp till Allsvenskan. Det var en sådan fantastisk känsla.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram