#GEFLERAFFÄRER - JOBmeal Gävle AB
2018-07-11

Under juli månad kommer vi att presentera en rad olika företag i Gefle IF Fotbolls affärsnätverk #GEFLERAFFÄRER. Syftet är att uppmärksamma våra nätverkspartners samt att skapa nya affärer för både våra partners och Gefle IF Fotboll. Först ut är JOBmeal Gävle AB.

Gefle IF Fotboll ingick ett samarbete med JOBmeal under 2014 då man signerade ett femårigt avtal. Företaget är Guldpartner samt med i GIF:s affärsnätverk #GEFLERAFFÄRER.
JOBmeal Gävle AB - När riktigt gott kaffe är viktigt! Läs mer om företaget här.

Vi ställde 3 frågor till företagets VD Jonas Ahlborg:

Berätta om er verksamhet?
Vi är ett lokalt familjeföretag som startade 1986 i Gävle, med åren så har vi breddat vår verksamhet med kontor även i Falun och i Uppsala. Vår affärside är att servera kaffe och mellanmålsprodukter utanför hemmet. Det gör vi genom våra kaffeautomater och vattenkylare som vi placerar ut till företag, statliga bolag, kommuner, landsting och föreningar. Vi har idag 64 anställda som ser till så att våra kunder får den bästa servicen som marknaden har att erbjuda.

Varför sponsrar ni Gefle IF Fotboll?
Vi sponsrar Gefle IF för att de, liksom vi, är lokala.
Gefle IF har en fin ungdomsverksamhet, ungdomarna skaffar sig förebilder i herr- och damlag, som ger lite extra motivation att gå till träningen.
Att sponsra lokala lag med en stor bredd av idrottsutövare är viktigt och det gäller alla idrotter. Ur ett företagsperspektiv så är också gemensamma träffar med andra sponsorer och ledare viktig för att knyta kontakter som i sin tur kan leda till starten av en affärsrelation.

Vilket är ditt bästa GIF-minne?
Jag är inte så mycket för minnen, utan mer för framtid (kanske för att jag har ett så kort minne). Jag svarar dock att mitt bästa minne är när GIF fick en ny fotbollsarena med större förutsättningar för sin verksamhet. Premiärmatchen med en fullsatt läktare är vad jag minns mest och vad jag hoppas få återuppleva snart igen.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram