#GEFLERAFFÄRER - Hemsö Fastighets AB

Under juli månad kommer vi att presentera en rad olika företag i Gefle IF Fotbolls affärsnätverk #GEFLERAFFÄRER. Syftet är att uppmärksamma våra nätverkspartners samt att skapa nya affärer för både våra partners och Gefle IF Fotboll. Näst på tur är Hemsö Fastighets AB.

Gefle IF Fotboll ingick ett samarbete med Hemsö Fastighets AB under 2017. Företaget är Guldpartner och är självklart med i GIF:s affärsnätverk #GEFLERAFFÄRER. Läs mer om företaget här.

Vi ställde 3 frågor till regionens förvaltare Stefan Karlsson:

Berätta om er verksamhet?
Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet.

Varför sponsrar ni Gefle IF Fotboll?
Först o främst så är det ju mitt stora hjärta som klappar för Gefle IF och har så gjort i 43 år nu! (Jag är bara 50)
Gefle IF FF:s samhällsengagemang ”Ett Bättre Gefle” går hand i hand med vår ”Hemsögåva” som är en upplevelse som våra hyresgäster kan ansöka om. Tillsammans med Gefle IF får våra hyresgäster möjlighet till upplevelsen att besöka en elitmatch i fotboll.
En skylt på arenan är ingen sponsring som vi drar nytta av utan vi köper istället matchbiljetter, souvenirer och fika som bidrar till upplevelsen.

Vilket är ditt bästa GIF-minne?
Det är när jag och familjen åkte upp till Sundsvall för att se Norrlandsderby den 8 augusti 2005. Våra tre ungar (då 9, 11 och 13 år) fick autografer före matchen då vi kom samtidigt som spelarbussen till arenan. Där fick vi se Johannes Eriksson (av alla) kvittera på övertid. Vilken härlig hemresa det blev!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram