Gefle värvar dubbelt
2017-07-24

Under måndagen blev det klart att Gefle fyller på truppen ytterligare, Juan Diego Gutiérrez från danska Vejle BK och Yassin Housni från IFK Haninge är klara för klubben.

Den 25-åriga Gutiérrez kommer senast från den danska klubben Vejle BK men är ursprungligen från Peru. Den släpande forwarden/ offensiva mittfältaren kommer till Gefle som ett lån och blir spelklar om ca 1 vecka men har sedan i torsdags funnits på plats i Gävle och tränat med laget.

  • Vi får in en bolltrygg offensiv mittfältare med fint spelsinne. Att Guti dessutom har erfarenhet från skandinavisk fotboll ser vi som en stor fördel. Vi tackar även Vejle för deras hjälpsamhet kring att vi kunde lösa detta lån, säger Gefles tränare Poya Asbaghi.

Yassin Housni är 19 år och har nu senast spelat i division 2-klubben IFK Haninge men har tidigare erfarenheter från Hammarbys akademi. Housni är en offensiv mittfältare som skrivit på ett 2,5 års kontrakt med Gefle och blir spelklar till hemmamatchen mot GAIS 29/7.

Även om spel i Superettan får vänta ett par dagar kan du redan ikväll se nyförvärven i Gefletröjan då de båda spelar U-21matchen mellan Gefle och Degerfors kl.17.00 på Gavlevallen idag 24/7.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram