Gefle IFs årsmöte
2022-03-15

Gefle IF höll måndag 14 mars årsmöte i pressrummet på Gavlevallen. Under mötet redovisades verksamhetsberättelsen för 2021 samt verksamhetsplanen för 2022. Föreningen uppvisade ett positivt resultat om 100 052 kr för året 2021 vilket räknar ner det negativa egna kapitalet en del. Inriktningen för budgeten 2022 är att arbeta ner det ytterligare.

På plats valdes en till stora delar ny styrelse. Fr vänster: Gabriel Edelbrock (ordf), Pernilla Dahlborg, Jessica Severin (suppleant), Gustav Larsson, Hans Backman, Sune Nises, Andreas Dahlén, Jonas Sköldberg.

Gabriel Edelbrock (nyval 1 år) har haft flera ledarpositioner på stora bolag och arbetar nu som VD för Fiberdata. Han är en ansvarsfull och strukturerad person med stor erfarenhet av ledarskap, marknad och utveckling och har varit engagerad i föreningen under de senaste åren via styrgruppen kring Ett bättre Gävle.

Pernilla Dahlborg (fyllnadsval 1 år) kommer närmast från En bra start på Brynäs IF där hon varit verksamhetschef. Hennes kompetens inom sociala frågor är stark och vi ser detta som en viktig beståndsdel för en kompetent styrelse, framförallt med de framsteg som Gefle IF gör med Ett bättre Gävle.

https://ilbet.fun/
https://jasminbet.fun/
https://jojobet.fun/
https://kingbetting.fun/
https://klasbahis.fun/
https://kolaybet.fun/
https://lidyabet.fun/
https://maksibet.fun/
https://matbet.fun/
https://melbetx.fun/

Jessica Severin (suppleant 1 år) arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn på Region Gävleborg. Jessica har en stark passion för klubben dels som supporter dels genom att ha suttit med i sportrådet under de senaste åren. Hennes starka driv kommer i våra ögon att komplettera styrelsen på ett utmärkt sätt.

Gustav Larsson (fyllnadsval 1 år)  har vuxit upp med föreningen både som spelare och ledare. Han arbetar idag som skolkurator på Andersbergsskolan. Gustav sitter med i breddkommittén idag och vi ser hans kompetens inom dessa frågor som en viktig beståndsdel i Gefle IF:s styrelse. En stark bredd och en stark elit är viktigt för föreningen.

Jonas Sköldberg (nyval 2 år) spelade i klubben under det glada 80-talet. Under de senaste åren har han varit borta från staden och arbetat både som ekonomichef och VD under lång tid. Hans ekonomikompetens och klubbförankring ser vi som stora styrkor för att bygga en stark styrelse.

 

Vi riktar ett stort tack till avgående styrelseledamöter för er tid och ert engagemang i att driva Gefle IF framåt! Tack till Michael Hillring, Jörgen Öbrink, Marie Barrling och adjungerad Mats Gustafsson!

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram