Gefle IFs nya klubblåt
2021-09-15

Gefle IF presenterar vår nya klubblåt:  Markus Berjlund (Viskningar och Vrål) - Som vattendroppar blir ett hav

I samband med Gefle IF:s båda derby-matcher mot Sandvikens IF den 28 augusti presenterades föreningens nya låt Som vattendroppar blir ett hav, skriven och framförd av Markus Berjlund.
- Att få skriva en låt till det lag jag följt i med- och motgång i flera decennier är förstås en stor ära och en mycket speciell känsla, säger Markus.
Nästa år fyller Gefle IF fyller 140 år och Som vattendroppar blir ett hav är en låt om historien men också om framtiden.
- Om havet och himlen, men framför allt idén om att vi människor hör ihop, att vi bär på samma drömmar och behöver varandra i de utmaningar vi möter. Jag skulle kunna ladda en låt med klacksparkar, tacklingar och mål, men det här är inte den typen av låt. Den här låten vill vara mer “You´ll never walk alone” än “In med bollen i mål”.

Produktionen av Som vattendroppar blir ett hav har involverat totalt närmare 30 personer. Dessutom har Markus haft möten med Carrick-läktaren, GIF:s supporterklubb, som kommit med bra input kring låten.

Deltagit i skapandet av låten har Daniel Lindblom, Christer “Muttis” Björklund, Sverker
Magnusson, Moa Lönnqvist och Gävle symfoniorkester varit.

Som vattendroppar blir ett hav premiärspelades på Gavlevallen den 28 augusti och finns nu på Spotify:

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram