Gefle IF tillsammans med samarbetspartners delar ut energi till hjältarna på Gävle Sjukhus

Gefle IF tillsammans med samarbetspartners delar ut energi till hjältarna på Gävle Sjukhus

Det är ett extra ansträngt läge på Gävle Sjukhus med anledning av covid-19.

Gefle IF har, efter samtal med sjukhusets ledning, kunnat konstatera att vårdpersonalens behov av att få i sig ”energi i farten” under långa och stressiga arbetspass är mycket stort.

Från och med i dag och de kommande fyra veckorna kommer Gefle IF tillsammans med samarbetspartners därför att dela ut energipaket i form av dryck, fika, bars med mera till alla sjukhusets avdelningar.

Den senaste tiden har vi kunnat se hur föreningar på olika sätt har tagit initiativ för att stötta samhället i denna svåra tid. Som en stor samhällsaktör i Gävle vill Gefle IF ta sitt ansvar. I svallvågorna av covid-19 är det många människor som har en väldigt tuff vardag och läget för personalen inom bland annat vården är fortsatt mycket ansträngt.

Vi hade som målsättning att under fyra veckor kunna leverera energipaket till samtliga anställda på Gävle Sjukhus och tack vare våra fina samarbetspartners har vi äntligen nått det målet. Så i dag kör vi igång med första leveransen!

Vi vill rikta ett extra stort tack till våra samarbetspartners CGI, Fastpartner, Gävle Energi och SEB som har bidragit till att göra det här möjligt. Tillsammans skapar vi Ett Bättre Gefle.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram