Gefle IF stärker föreningen
2017-11-13

Gefle IF jobbar ständigt för att bli bättre och utveckla föreningen. Vi kan nu stolt presentera två nyförvärv i vår administration. Linda Westerlund är ny ekonomi- och administrationsansvarig och Ann-Sofie Lundblad är vår nya föreningschef.

Klubbdirektör Pär Lagerström om nyförvärven:

Vi har haft en vakant tjänst som ekonomi- och administrationsansvarig sen början av 2017, som vi fram till nu har löst med externa resurser. Det är viktigt att vi har rätt person på posten och där passar Linda bra in då hon redan känner föreningen och har egna idéer om hur vi ska utvecklas, så det känns som ett naturligt val. Vi har haft en rekryteringsprocess igång för posten som föreningschef och är väldigt nöjda med att Ann-Sofie valde att tacka ja. Föreningsutveckling och struktur är två ledord för den posten och där ser vi att Ann-Sofie passar bra in.

Linda, vem är du och vad har du för bakgrund?

Jag har jobbat inom både Gefle IFs och grannarna Brynäs biljetthantering sen sena tonåren och fortsatt sen dess och haft koll på biljettkassor och försäljning. Jag jobbar som ekonom och kommer
senast från Lernia.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta hos Gefle IF?
Jag ser fram emot att få in en bra struktur i föreningen och skapa mig en bild av hur allt hänger ihop. Gefle har ju varit i ekonomiskt trångmål och det blir en rolig utmaning.

 

Ann-Sofie, vem är du och vad har du för bakgrund?

 

Jag är en idrottsintresserad person med bakgrund inom föreningslivet och Gefle IF Friidrott där jag varit i tolv år. Där har jag haft och har fortfarande en samordnarfunktion för barn och ungdomar. Jag är utbildad och aktiv ungdoms- och juniortränare inom friidrott och sitter som vice ordförande i styrelsen. I mitt yrkesliv har jag jobbat mycket administrativt och har erfarenhet av att leda och organisera.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta hos Gefle IF?

Det är framförallt att jobba med barn- och ungdomsfrågor, att utveckla verksamheten tillsammans med tränare och ledare för att skapa bra förutsättningar för barn och ungdomar.

Vi hälsar de båda varmt välkomna till Gefle IF och önskar dem lycka till i det framtida arbetet med föreningen!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram