Gefle IF söker ny klubbdirektör
2016-07-11

GIF_LOGO

Gefle IF söker nu ny klubbdirektör till föreningen. Är du intresserad? Nedan hittar du information om tjänsten. Fram till och med den 21 augusti kan du skicka in din ansökan. 

Efter många framgångsrika år med positiv utveckling, etablerad elit och ungdomsverksamhet och framför allt en ny arena på plats har nuvarande klubbdirektör tyvärr valt att till hösten sluta i sin roll. Därför söker vi nu en ny klubbdirektör att leda arbetet i Gefle IF Fotboll. Som klubbdirektör leder du tillsammans med sportchefen föreningens verksamhet. Målet nu är att fortsätta utveckla verksamheten, öka intäkterna för att säkerställa en konkurrenskraftig elitverksamhet och samtidigt jobba vidare med att stärka förenings klubbkultur.

Som klubbdirektör är ditt uppdrag att fortsätta arbetet med att skapa en starka och mer professionell organisation samt att utveckla verksamheten mot nästa nivå med fokus på event i världsklass, ökade intäkter samt en berikande bredd inom barn- och ungdomsverksamheten. Du är ansvarig för föreningens intäkter, varumärke och administration och leder arbetet att utveckla föreningen. Du har fullt budget och personalansvar och rapporterar till klubbens styrelse.

Gefle IF söker en naturlig ledare med erfarenheter av att framgångsrikt drivit och utvecklat stora verksamheter. Då du har det fulla ansvaret för verksamheten behöver du ha goda ekonomikunskaper och vara marknadsorienterad. För att ta föreningen in i framtiden måste du vara en visionär och en inspiratör som drivs av mötet med andra människor. Ditt stora idrottsintresse och hjärta i Gefle IF har antagligen gjort dig till en vinnare med stark drivkraft att alltid visa resultat.

I uppdraget ligger att bygga starka relationer med många olika intressenter så som samarbetspartners, supporters, media, personal och spelare. Det ställer extra stora krav på din personlighet och förmåga att kommunicera och skapa förtroende i olika sammanhang. Som person är du driven och van att få saker gjorda.

Gefle IF samarbetar med Clockwork Rekrytering. Du söker tjänsten HÄR så snart som möjligt, dock senast 21 augusti. För ytterligare information kontakta gärna rekryteringskonsult Petter Lundgren på telefonnummer 0733-51 27 07.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram