Gefle IF med i ett bra nätverk
2017-03-17

Gefle IF och alla andra idrottsföreningar bidrar genom sina verksamheter till stor samhällsnytta. En utmaning för föreningar idag, stora som små, är dels att påvisa den samhällsnytta man gör och dels att få balans i sin ekonomi och verksamhet.

Ett Bra Nätverk arbetar fram nya och kreativa lösningar för hur idrottsföreningar i Gävleborgs län på ett hållbart sätt kan stärka sin attraktionskraft för företag och kommuner genom ett förebyggande långsiktigt arbete tillsammans med dem.
Nätverket fokuserar på frågor som rör affärs- och verksamhetsutveckling och består av föreningar som har ett socialt engagemang och en stark vilja att göra skillnad. Föreningarna i nätverket har en stark förankring på sin ort, är ledande, aktiva och ambitiösa lokalt.

Målet för nätverket är att idrottsföreningar i länet ska bli hållbara samhällskrafter och ha balans både ekonomiskt och i sin verksamhet.

Följande föreningar är med i nätverket:
Brynäs IF
Hudik Hockey
Ljusdals bandy
Bergsjö IF
Söderhamn bordtennis
Bollnäs Bandy
Edsbyn bandy
Ockelbo basket
Sandvikens IF
Torsåkers IF
Gefle IF

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram