Gefle IF - IF Karlstad spelas utan publik
2020-11-18

För att inte utsätta vår personal och våra besökare för onödiga risker samt ytterligare bidra till den ökade smittspridningen i länet har Gefle IF beslutat att säsongens sista hemmamatch mot IF Karlstad kommer att spelas utan publik.

Vi förstår att detta är ett tråkigt besked för många men hoppas på er förståelse. Vi behöver alla ta ett gemensamt ansvar för att stoppa spridningen i samhället, inte minst vi som är en förebild för många barn och unga. Då detta är den sista hemmamatchen för året vill vi också passa på att rikta ett stort och varmt tack till alla som på olika sätt bidragit till föreningen under denna minst sagt speciella säsong, inte minst våra säsongskortsinnehavare.

Vi hoppas som resten av samhället på positiva besked under 2021 och att vi åter kan hälsa alla välkomna tillbaka till Gavlevallen och Sörby IP. Tills dess - håll ut, håll avstånd och håll hjärtat varmt.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram