Förändringar inom Ungdoms- & Akademiverksamheten
2023-01-19

Gefle IF Fotboll gör förändringar inom Ungdoms- & Akademiverksamheten

Inför säsongen 2023 genomför Gefle IF Fotboll en rad förändringar för att utveckla verksamheten.

Andreas Röstberg arbetar från och med 1 januari 100% som kundansvarig säljare i föreningen. Därmed släpper Andreas rollen som Akademikoordinator. Anledningen till förändringen är behovet att växla upp arbetet på marknadssidan för att öka klubbens intäkter samt att stärka vårt erbjudande till våra partners.

Från och med den 1 januari så delar vi rollen som akademikoordinator mellan två personer.

Marcus Larsson får ett övergripande ansvar för vår damlag & flickakademi. Syftet är att vi ska kunna jobba mer strukturerat med en ”blå-tråd” och fortsätta utveckla dam- och flicksidan på ett bra sätt. Vi ser också positiva synergier med att ha en ansvarig som gör att samarbetet och arbetssätt kan delas och underlättas mellan dam- & flicksidan. Marcus kommer även att vara huvudtränare för vårt damlag. Vi hälsar även Din Jahic och Niklas Persson varmt välkomna som båda kliver in som tränare tillsammans med huvudtränare Paul Bright för våra akademitjejer.

Samtliga frågor rörande flickakademin hänvisas därmed from nu till Marcus Larsson: 070-819 91 35

 

På pojksidan är Mehmet Bakir akademikoordinator från och med den 1 januari. Mehmet kommer att ansvara för att fortsätta utveckla vår talangutveckling med målsättning att fostra välutbildade spelare till vårt representationslag. Mehmet har också en viktig roll som brygga mellan herrlaget och vår akademiverksamhet. På pojksidan hälsar vi Ludwig Lundgren in i teamet. Ludwig får en roll som tränare i ledarteamet tillsammans med Mehmet, Kevin Röden, Robin Lindgren och Anders Källström.

Samtliga frågor rörande pojkakademin hänvisas därmed from nu till Mehmet Bakir: 076-421 36 82

 

Till vår ungdomsverksamhet på Sörby IP har vi anställt Jonas Gradin som Utvecklingsansvarig samt att han kommer att vara assisterande tränare för herrlaget. Jonas kommer att arbeta för att utveckla vår ledarutveckling och spelarutbildning. Vi behöver få en blå-tråd genom vår verksamhet och arbeta med ett mer systematiskt arbetssätt där våra ledare får hjälp med utbildningens innehåll. Jonas kommer även att utveckla arbetet med att skapa utbyte mellan vår verksamhet på Gavlevallen och Sörby IP. Vi är också glada över att Anders Berg fortsätter i sin roll som ungdomskoordinator.

Jonas Gradin: 070-658 00 63

Samtliga organisationsförändringar är ett led i vårt fortsatta utvecklingsarbete och vi är helt övertygade att de kommer leda till att vi tar kliv inom respektive område.

 

Vid frågor vänligen kontakta klubbchef Daniel Kraft:

daniel.kraft@geflefotboll.com

073-2465540

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram