Gefle IF förstärker sälj- och marknadsorganisationen

Ett intensivt rekryteringsarbete under hösten har givit resultat och vi kan presentera ett till nyförvärv i organisationen.

Redan nu är ny föreningsansvarig, ekonomiansvarig, akademikoordinator på plats och nu kommer alltså nästa pusselbit i Malin Markström som kommer jobba i sälj- och marknadsorganisationen.

Klubbdirektör Pär Lagerström om nyanställningen:

– Jag har hört mycket gott om Malin under mina tidigare år i Hammarby och ringde henne direkt när jag hörde att hon skulle flytta tillbaka hemåt. Hennes positiva personlighet och driv för att jobba med att utveckla en förening, kombinerat med hennes fleråriga erfarenhet av att utveckla Hammarby IF Fotbolls marknads- och försäljningsorganisation, gör att jag är övertygad om att detta är en väldigt viktig värvning för Gefle IF. Det känns verkligen som vi har fått ihop ett starkt team både på och utanför plan inför kommande säsong.

Välkommen Malin! Hur känns det att börja jobba med Gefle IF?

– Jag ser väldigt mycket fram emot att börja jobba för Gefle IF! Det ska bli spännande att lära känna klubben och alla medarbetare på riktigt. Jag har många fina erfarenheter med mig i bagaget från mitt senaste uppdrag som marknadskoordinator på Hammarby IF Fotboll där jag fick vara med på en fantastisk resa. Känslan är att det är en nystart på gång i GIF och jag hoppas och tror att det blir en framgångsrik tid med Gefle IF de kommande åren – en ny resa jag definitivt vill vara med på!

Varmt välkommen Malin!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram