Gavlevallen öppnar för publik

Svenska Fotbollsförbundet har idag uppdaterat sina riktlinjer och tillåter nu en publik om 50 personer på matcher under Superettan-nivå.

Det kommer innebära följande på Gefle IFs matcher:

Gefle IF Herr

Då vi har hundratals säsongskort sålda kommer vi inte att sälja lösbiljetter utan premiera våra trognaste besökare. Inför varje hemmamatch kommer du som säsongskortsinnehavare att ha möjlighet att anmäla ditt intresse av att gå på matchen. Anmälan sker via länk som publiceras på hemsidan enligt schema nedan. Är det fler än 50 personer som anmält intresse kommer lottning ske.
Dras ditt säsongskort till matchen är säsongskortet förbrukat till dess att potten ”vänder” igen, vilket sker efter max 8 omgångar, och alla säsongskortsinnhavare har fått möjlighet att gå på match.
Dras ditt säsongskort i lottningen får du ett bekräftelsemail på detta senast 17:00 sista vardagen innan match. Har du inte fått något mail har du tyvärr inte blivit tilldelad någon biljett vilket innebär att du då har möjlighet att söka biljetter på nytt nästa hemmamatch.

Önskar du och ditt sällskap få gå tillsammans på en match gör ni en gemensam anmälan och anger i den antalet säsongskort samt namn på samtliga innehavare. Dras er lott är ni då alla välkomna på match. Görs anmälan en och en riskerar ni att en av er blir framlottad och den andre inte, se därför till att göra en gemensam anmälan om ni önskar gå tillsammans. Vi har inte möjlighet att särbehandla lotter och pussla ihop sällskap.

Anmälan till Gefle IF - Täby FK görs här

Gefle IF Dam

Entré kommer ske enligt först till kvarn-principen i entrén där maxbegränsningen är 50 personer.
Du med säsongskort eller värdebevis till dammatcherna som önskar använda dessa mailar biljetter@geflefotboll.com senast 12:00 sista vardagen innan match för att bli garanterad plats.

Observera att detta kan innebära att vi tyvärr behöver neka personer tillträde på plats när 50 personer är inne på arenan.

 

Vi ber er att respektera avstånd till varandra och till arbetande personal och funktionärer på arenan. Placera er utspritt på läktaren, håll gott avstånd vid eventuell köbildning till kiosk och toaletter.

Vi önskar självklart att vi hade haft möjlighet att släppa in er alla på våra matcher men under rådande restriktioner är detta det mest rättvisa sättet för att släppa in så många av er som möjligt.

Vid frågor eller funderingar, kontakta kansliet.

Väl mött på Gavlevallen!

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram