Gävles hållbarhet i fokus på historisk kick-off
2021-03-24

För första gången i föreningens 138-åriga historia så bjuder Gefle IF FF på en digital kick-off där alla som vill kan delta. Hållbarheten kommer att stå i strålkastarljuset – bland annat i form av föreningens hållbarhetsrapport och lanseringen av Ett bättre Gävle.

- En digital kickoff öppnar också upp nya möjligheter. För första gången kommer kickoffen vara öppen för alla intressenter till Gefle IF, såväl partners som supportrar och media, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF Fotboll.

Årets kickoff sätter fokus på hållbarhet och 2020 års hållbarhetsrapport presenteras, nysatsningen på Ett bättre Gävle lanseras och årets talare 2019 Charbel Gabro gästar med en inspirerande föreläsning om mångfald, integration och inkludering.
- Det vår hållbarhetsrapport visar är bland annat en socioekonomisk besparing på över 18 miljoner SEK till Gävle kommun under det gångna året. Även om liv och hälsa såklart inte kan mätas i pengar är det en stark indikation på samhällsnyttan vi skapar varje dag, året runt, säger Sebastian Zettergren.

Livesändningen modereras av den tidigare programledaren på Sveriges Radio och
sportkommentatorn Petter Barrling som under många år kommenterat nationell och internationell fotboll åt både Cmore och Discovery.
I studion kommer Petter naturligtvis också gästas av Jonas Andersson och Mikael Bengtsson, huvudtränare för dam- och herrlaget, där vi tar tempen på tränarna och en handfull av spelarna i lagen inför den kommande säsongen.

Sändningen startar onsdag 31/3 klockan 19:00 och ses helt kostnadsfritt på Gefle IFs officiella Facebookkonto eller Youtube kanal. Vi ses där!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram