Fyra dagar kvar: Aktiviteter på "årets derby"
2019-06-11

Årets match utspelar sig på Gavlevallen lördag kl 17:00, det stora derbyt mellan Gefle IF och Sandvikens IF. Det kommer ligga stort fokus på matchen den dagen, men det kommer finnas en rad andra aktiviteter på plats, någonting för alla med andra ord.

Utanför arenan står Gävle Citysamverkan för musiken med en live-DJ för att skapa rätt stämning när besökarna anländer till arenan. Gefle IF, tillsammans med huvudsponsor Sandvik, möter även upp och står för ansiktsmålning och delar ut blå/vita ballonger till alla barn för att sätta färg på dagen.

Känner du att adrenalinet inte pumpar nog inför matchen så kommer DOME Adrenaline Zone att finnas på plats under dagen, ute på arenatorget (kortsida mot Gavlerinken), med en 12 meter lång Airtrack-matta där du bl.a. kan testa skateboard och kickbike. Du kommer garanterat vara i toppform inför matchen med ett besök hos DOME Adrenaline Zone.

För alla hungriga gäster så kommer Carricks Corner (kortsida mot Gavlerinken) att stå öppen innanför grindarna med musik, hamburgerservering och dryck. Hamburgare finns även att tillgå vid bortasektion och långsidan mot Gunder Häggstadion.

Gavlevallens VIP-Restaurang är fullbokad för dagen med 300 gäster, vilket vi är väldigt glada för. Väl uppe i restaurangen är Rickard Olsson moderator för dagen och intervjuar tränare, fotbollsprofiler och samarbetspartners.

Ytterligare 200 matgäster är även bokade på intilliggande "Terrassen". För att stämningen skall vara på topp är trubaduren Eric Linngård på plats under dagen. För de gäster som inte har förbokat någon plats på Terrassen finns det även möjlighet till drop-in, under och efter matchen.

Både VIP-Restaurangen och Terrassen kommer att stå öppen från kl 14:00 och 18-årsgräns råder.

Icke att förglömma är en av huvudpersonerna för dagen, Jonas Lantto. Lantto kommer att bli inskriven i historieböckerna genom att som första spelare i Gefle IF:s historia att få sitt nummer pensionerat. Ceremonin kommer att ske strax innan match, så se till att vara på plats i tid, för att ge Lantto den hyllning han förtjänar. I och med detta så kommer vi lansera en unik Lantto-tröja, som kommer att finnas tillgänglig att köpa i souvenirshoppen.

Storpublik väntas, men ännu finns det biljetter kvar. Kansliet står öppet på Gavlevallen för biljettförsäljning mellan kl 9:00-12:00 vardagar. Biljettluckorna kommer att öppna kl 14:00  på matchdagen. Se till att säkra din matchbiljett i tid. Digital förköp görs på följande länk: https://gefleif.ebiljett.nu

Vi ses på Gavelvallen. Framåt Gefle!  

 

 

Text: Petter Lundgren

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram