Frej Engberg klar för Gefle
2019-01-28

Frej Engberg, född -95 och fostrad i Djurgården, är klar för Gefle IF. Frej kommer senast från Assyriska FF där han under säsongen 2018 gjorde 20 starter i division 1.

Frej är en vänsterfotad back med 6 st U19-landskamper på meritlistan.

- Frej är en välutbildad fotbollsspelare som är användbar på flera positioner i backlinjen. Frej visade tidigt i vår dialog ett genuint intresse att vara en del av Gefle IF och vi är väldigt nöjda med att kunna presentera honom idag, säger Marcus Bengtsson huvudtränare.

- Att få tillhöra en så stor och anrik förening som Gefle IF känns väldigt inspirerande. Redan från dag ett när jag besökte klubben så kände jag att det klickade perfekt. Lagkamraterna, ledarstaben, folket runtomkring klubben och faciliteterna bidrog starkt till denna känsla. Den positiva energi och professionalismen som genomsyrar hela klubben är påtaglig och jag är väldigt taggad på att kicka igång denna säsong. Jag vill vara med och bidra och göra allt jag kan för att hjälpa laget ta så många poäng som möjligt i år som på sikt ska ta oss tillbaka till eliten, säger Frej Engberg.

Frej kommer spela i tröja nummer 6.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram