Frej Away - premiärresan
2017-03-17
170402 Gefles Jonas Lantto under fotbollsmatchen i Superettan mellan Frej och Gefle den 2 april 2017 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / BildbyrŒn / kod AE / Cop 106

Häng med till premiärmatchen mot Frej den 2 april! Här följer information från Sky Blues om hur du anmäler dig till resan.

Premiären i Superettan närmar sig med stormsteg och för vår del bär det av till Täby där IK Frej står för motståndet söndagen den 2 april. Varför vänta med anmälan? Boka din plats i bussen redan nu – via webben eller telefon. Priset för medlemmar i Sky Blues är ynka 100 kr.

Vi räknar med att en hel del supportrar följer med laget ner till norra Stockholm. Premiär, helg och en mycket kort resa talar för att vi kan bli många på plats.

Till en början satsar vi på att fylla en buss. Fylls den snabbt skulle det innebära att vi kan boka ytterligare en buss och låta en av dessa rulla tidigare för uppladdning i Täby. I annat fall blir det endast direktresa, med en kortare rast i Stora Wäsby.

Men för att vi ska veta hur det blir är det viktigt att anmälningarna kommer in i tid. Vänta därför inte med att boka plats, utan gör det direkt!

Pris: 100 kr/medlem i Sky Blues, 200 kr/icke medlem (medlemskap ingår). Du betalar kontant eller med Swish på plats.

Avgångstid: 14.00 från Gävle C (Hamntorget)

Anmälan:
Via denna länk, eller via sms till 073-969 15 30.
Ange för- och efternamn på den eller de som ska ha plats.

Matchen spelas söndagen den 2 april. Avspark kl. 17.00 på Vikingavallen i Täby. Biljett till matchen köps separat och ingår inte i respriset.

Tillsammans ska vi nå vårt mål – resan tillbaka till Allsvenskan börjar i Täby.
Anmäl dig till #FrejAway och gör det idag!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram