Förlust trots energifylld omstart

Det blev förlust för Gefle IF i nya huvudtränaren Poya Asbaghis första match. 0-1 mot Örgryte och gefletränaren var nöjd med spelet fram till ÖIS ledningsmål.
- Ja, vi är relativt nöjd med första halvlek. Vi är aggressiva över hela banan, de skapar ingenting, säger Poya Asbaghi.

Första halvlek var intensiv och jämn även om Gefle skapade de bästa chanserna. Andra halvlek fortsatte likadant men i den sextionde tog Örgryte ledningen, en ledning som de höll hela matchen.
- Stor besvikelse efter förlusten såklart. Sen kommer vi nära i andra och Johan Oremo och Adam Bergmark Wiberg har flera chanser. Men en offensiva hörna från oss slutar med mål för dem. Sen tappar det vi allt det vi gjort bra efter deras mål. Vi dras med i att bara vilja framåt trots att det finns gott om tid kvar. Vi ska fan se till att inte deppa ihop. Den mentaliteten ska vi jobba med, säger Poya Asbaghi.

Matchfakta:
August Strömberg
Jesper Björkman, Anton Lans, Martin Rauschenberg
Piotr Johansson, Christian Ljungberg (Adrian Bjelkendahl Haaranen 73´), Jonas Lantto (utvisad 79´), Albin Lohikangas (Jesper Florén 73´)
Deniz Hümmet, Johan Oremo, Adam Bergmark Wiberg (Jacob Hjelte 87´)

0-1 62´Daniel Paulsson

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram