Fitim Kastrati klar för Gefle IF FF

Gefle IF FF har skrivit kontrakt med Fitim Kastrati över 3 år. Fitim kommer senast från norska Grorud IL.

Fitim har provtränat med Gefle IF FF och även spelat en träningsmatch mot Team TG FF och nu kan vi stolt presentera honom som spelare i Gefle IF FF. Fitim är 24 år och kommer från Norge där han har rötterna i Vålerenga.

Tränare Johan Mjällby om värvningen av Kastrati:

– Vi är väldigt glada att kunna knyta Fitim till oss och han ökar givetvis konkurrensen i truppen. Vi får in en kreativ och flexibel spelare som både kan användas som forward men även i en mittfältsposition. Han smälter in bra i gruppen och med hans erfarenheter från norska ligasystemet acklimatiserar han sig lätt. Han gjorde bra ifrån sig under tiden som han tränade med laget och matchen han spelade, så vi beslöt oss för att knyta honom till Gefle IF FF.

Fitim själv om att skriva på för Gefle IF FF:

– Det känns roligt och jag ser fram emot att få spela fler matcher och lära känna mina lagkamrater bättre. Johan och Marcus har mycket kunskap och jag tror att jag kommer kunna utvecklas som fotbollspelare här.

Gefle IF FF hälsar Fitim varmt välkommen och ser tillsammans med honom fram emot säsongen 2018! Vi ses väl på Gavlevallen?

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram